Arbetsytor från Granitop – 10 år

Arbetsytor från Granitop – 10 år

2021 fyller Granitop 10 år. I alla dessa år har vi varit med i många intressanta projekt och tusentals hem och kommersiella lokaler garneras av arbetsytor, fönsterbänkar, soffbord, hyllor, öppna spisar etc som har formgivits av våra stenmästare.

Även om marmor, granit, kvarts och kalksten är beständiga material som inte behöver bytas ut så ofta, har flera beställare ändå anlitat Granitop flera gånger. När bostadens ytor i stan har blivit snygga och tåliga är det naturligt att man vill beställa fönsterbänkar av samma material eller använda sten i badrummet eller i sommarhuset. Och när man har förvandlat hemmet till ett smycke kan man ju rekommendera ett trolskt stenmaterial till släktingar eller vänner.

Crystal Polar White

Vi tackar dig för förtroende, referenser och respons. Med din hjälp kan vi förbättra våra tjänster ytterligare.

Efter det tionde verksamhetsåret har vi för avsikt att hela året glädja våra kunder med erbjudanden och överraskningar. Varannan eller var tredje vecka kommer en specialförsändelse som jubileumsförslag, förmånserbjudande eller nyhet. Om priserna kommer att höjas eller sänkas är det ännu för tidigt att sia om, men säkerligen kommer glädjen att räcka hela året!

Starlight & Brilliant, Black & White – 25%

Kampanjen gäller t o m 16.05.2021.

Brilliant Black
Brilliant Black
Brilliant White kvartssten bänkskivor
Brilliant White
Starlight Black kvartssten bänkskivor
Starlight Black
Starlight White kvartssten bänkskivor
Starlight White

–40 % så länge lagret räcker.