Bänkskivor i sten till kök och badrum | Granitop bänkskivaGranitop

Inspiration

Bänkskivor i sten

Köket är hjärtat i vårt hem och det är där vi tillbringar en stor del av vår tid hemma. Det är därför du bör tänka på varje detalj och skapa den perfekta stämningen. Det kan handla om trä, betong eller andra material. Bland de vackraste materialen för bänkskivor är definitivt granit, kompositsten och marmor. Bänkskivor i kompositsten ger dig även möjlighet att använda färger som naturen inte kan ge, och på så vis förverkliga dina unika och kreativa designidéer.

Vi har valt ut de vackraste exemplen och visar dem på denna sida. Dessa exempel på användning av våra bänkskivor är riktiga inspirationskällor för heminredning och demonstrerar skönheten som granit, marmor eller kvarts skulle kunna tillföra ditt hem.

Vi hoppas att du hittar några intressanta idéer här och du är alltid välkommen att be oss om råd ifall du behöver hjälp med att välja en bänkskiva i sten till ditt kök eller badrum, spisstenar eller fönsterbrädor till ditt hem!

 

 Varför Granitop?

Vi har lång och grundlig erfarenhet inom montering av bänkskivor i sten. Vi strävar efter nöjda kunder – vårt mål är inte att sälja de dyraste produkterna, utan att hitta något som passar just dina behov.  Våra montörer vet att även en eller två millimeter kan göra stor skillnad, och med hjälp av exakta mätningar är monteringen av bänkskivorna problemfritt och resultatet minst sagt imponerande, om än inte underbar. Förutom erfarna montörer erbjuder vi även snabb leverans – det kommer inte ta mer än två veckor från den första mätningen till att din bänkskiva är på plats. Dessutom erbjuder vi ett brett urval av diskhoar och blandare i hög kvalitet från Blanco, vilket gör det lätt för dig att köpa din köksbänk av oss – allt från samma ställe! Du kan även beräkna det uppskattade priset på önskad bänkskiva innan beställning.

Dessutom anser vi att redan utfört arbete är de bästa rekommendationen. Du kan se dessa nedan och läsa recensioner av våra nöjda kunder. Allt detta borde göra dig säker på att Granitop alltid är det bästa valet!

Bänkskivor i granit, marmor eller kompositsten

En av de största fördelarna med att använda bänkskivor i granit är definitivt deras naturliga och unika skönhet. Inga kök ser likadana ut eftersom mönstret på varje bänkskiva i granit är unikt. Granit är dessutom mer motståndskraftigt mot slitage än till exempel trä eller laminat.

Marmor har alltid varit ett uppskattat material inom hemdekor, ända från antiken till idag, och bänkskivor i marmor skapar en känsla av lyx utan se omoderna ut.

Bänkskivor i kompositsten finns i brett färgval och deras fördel är, förutom att vara starkare än granit, är möjligheterna att förverkliga unika och kreativa designidéer. Du kan få din bänkskiva i allt från vitt till knallgrönt.