Diskhoar för stenskivor | GranitopGranitop

Diskhoar för kök

Granitop erbjuder ett brett urval av diskhoar för stenskivor från Blanco. Bland våra olika diskhoar (både topp- och undermonterade) hittar alla något som passar deras smak, och förutom bra priser är det också enklare att beställa diskhoar från oss – allt från samma ställe! Välj ut en snygg rostfri diskho eller stenliknande diskbänk i Silgranit, perfekt för bänkskivor i granit. Om du råkar hitta en lämplig diskbänk någon annanstans, är det helt okej med oss!

Monteringsmetoder för diskhoar

Diskbänkar kan monteras på fyra olika sätt:

Infälld diskbänk

pealt_v

Enklaste och vanligaste monteringsmetoden som används mestadels på ytor i trälaminat. Fördelarna är låga priser och att de kan lätt bytas ut, nackdelarna det estetiska utseendet och det låga praktiska värdet.

Planlimmad diskbänk

syvis_v

Med denna monteringsmetod kommer diskbänken att vara nedsänkt i nivå med stenytan. Elegant lösning som kräver mer vård under åren. Det krävs också att diskbänken som används är av hög kvalitet, vilket vanligtvis höjer priset.

Underlimmad diskbänk

alt_v

Diskhon kommer att limmas under ytan, så att stenens tvärsnitt syns i diskhons öppning. Perfekt för stenytor, underhållsfritt. Gör det möjligt att använda avrinningsräfflor till diskbänken.

Underfräst diskbänk

alt-syvis_v

Diskbänken kommer att limmas till ytan underifrån som tidigare, men den kommer att vara nedsänkt i ytan halvvägs och synliggöra hälften av tvärsnittet. Snygg och praktisk lösning för stenytor. Gör det möjligt att använda avrinningsräfflor till diskbänken.

Be om mer information!

 

Dessutom hittar du ett brett utbud av snygga blandare gjorda av kända tyska tillverkaren Blanco. LÄS MER.