Goda nyheter kommer till Ditt kök! - GranitopGranitop

Goda nyheter kommer till Ditt kök!

Renovering av hemmet och köket kan kräva engagemang och tid men även ge en hel del glädje!

Valet av möbler och bänkskivans material är knepigt, det kan vara svårt att hitta vitvaror med lämpligt pris och bra kvalitet, alla svårigheter som medföljer kan verka oöverkomliga…

Vi på Granitop har ansträngt oss för göra det så enkelt som möjligt för kunderna att välja ut och beställa bänkskivor!

Crystal Calacatta Amnis

Crystal Calacatta Silva

Materialsortimentet fortsätter att öka

Vi har alltid tillräckligt med högkvalitativa stenskivor i lager för att kunna erbjuda snabb och problemfri kundservice. Lita på Granitops specialister och Du ser att det är ren glädje att beställa en vacker, skräddarsydd bänkskiva. Det tar oftast mindre än 2 veckor från order till montering av färdig bänkskiva!

Vid sidan av de ständigt populära marmor och granit ökar sortimentet av konststen ständigt. Två alldeles nya Technistone-kvartsstenar finns nu tillgängliga – Crystal Calacatta Amnis med böljande flodmönster inspirerat av naturen och av den berömda Calacatta-marmorn samt Crystal Calacatta Silva som symboliserar den långa livslängden av träd med djupa rötter.
Se materialurvalet för bänkskivor, ta en titt på olika handfat och blandare, ange mått i räknaren eller skriv till våra specialister – Ditt drömhem är bara ett klick bort!

Crystal Calacatta Amnis kompositsten
Crystal Calacatta Silva köksbänk