Granitop växer - GranitopGranitop

Granitop växer

Oavsett hur snyggt det färdiga köket eller badrummet blir så vill ingen vara tvungen att i flera månader gå och duscha hos vänner för slutresultatets skull. Det är aldrig trevligt att vecka efter vecka äta på papptallrikar, bo mitt i damm och buller eller leva på färdigmat. Och det blir ganska dyrt med tiden att äta på restaurang.

Naturligtvis kan bänkskivan inte levereras på en gång när den framställs särskilt för Ditt kök eller badrum men noggrann planering av arbetet gör att ett snyggt och bekvämt hem kan uppnås snabbare än man oftast tror.

Det är personalen och utrustningen som är avgörande när det gäller måttagning, tillverkning och montering. Ingen är skyddad mot trafikkaos i tuffa väderförhållanden men moderna fordon säkrar att mätare och montörer kommer till rätt plats vid rätt tid. Precis enligt överenskommelsen och med precis den stenbänkskiva som den glada kunden önskar sig.

Se materialurvalet för bänkskivor, ta en titt på olika handfat och blandare, ange mått i räknaren eller skriv till våra specialister – Ditt drömhem är bara ett klick bort!