Hyllas på Facebook: ”Har alltid tid för våra kunder” - GranitopGranitop

Hyllas på Facebook: ”Har alltid tid för våra kunder”

Unika bänkskivor, perfekt service, låga priser och snabb leverans. 

Nu hyllar kunderna Granitop på Facebook. 

”Vi är väldigt nöjda med servicen vi fick, priset vi fick betala och slutresultatet när skivan väl var på plats”, skriver en kunden Erik. Nu är det lättare än någonsin att sticka ut med sitt kök. På Granitop har varje bänkskiva sin unika design – och slits med stil. På vår hemsidan kan du i lugn och ro välja en produkt som passar dig, oavsett om du letar efter marmor eller kompositsten. Dessutom går det att hitta massvis av vackra och prisvärda blandare, hoar och andra tillbehör till köket.  
När du valt vad du vill ha är processen minst sagt enkelt. Vi arbetar med konsultation på plats och nyckelfärdiga leveranser.

”Alltid tid för våra kunder”

– Vi har alltid tid för våra kunder och ger oss inte förrän allt är på plats och du är nöjd, säger Urmo Jaaska, vd. 

När Granitop hjälper dig bygga ditt drömkök lämnas inga detaljer åt slumpen.
Företaget kan hjälpa dig installera diskhoar med ovanpåmontering, planlimning och göra undermontage när bänkskivan ska synas till max. Eller vad sägs om att kombinera en bänkskiva i sten med en diskbänk som är rostfri eller i komposit? Perfekt för dig som älskar att jobba i köket och behöver större ytor. 

Granitops unika relation med kunderna märks inte minst på kundernas omdöme. Företagets Facebook-sajt svämmar just nu över av positiva kommentarer.
”Vi är otroligt nöjda med våra bänkskivor. Dessutom tycker vi att hela hanteringen från intresseanmälan till leverans och uppsättning varit mycket proffsig. Här förekom inget slarv, tvärtom stor noggrannhet och engagemang. Vi rekommenderar å det varmaste Granitop till de som vill ha en positiv upplevelse”, skriver kunden Håkan.
Han får medhåll av användaren Erik:
”Vi är väldigt nöjda med servicen vi fick, priset vi fick betala och slutresultatet när skivan väl var på plats! Vi valde en skiva i kompositstenen Crystal Diamond”.
Vilken bänkskiva passar dig bäst? Klicka här för att kolla igenom Granitops stora sortiment!