Kundernas feedback om Granitop bänkskivor med foton som illustrerar några av bänkskivorna - GranitopGranitop

Kundernas feedback om Granitop bänkskivor med foton som illustrerar några av bänkskivorna

Ingenting kan illustrera skickligheten hos våra Granitop specialister bättre, än de unika stenbänkskivorna tillverkade speciellt av dem. Granitop värderar högt feedback från sina kunder.

Läs vidare för att ta reda på vad våra kunder tycker om oss. Många av våra kunder har beställt bänkskivor från oss mer än en gång. Tillagda foton på Granitop stenbänkskivor talar för sig själva.

Vi är mycket nöjda med arbetet gjort av Granitop. Beställningen av bänkskivan var lätt och mätningen utfördes snabbt. Väldigt professionella och tillmötesgående specialister. Stenbänkskivan kom i tid. Hela processen gick perfekt och bänkskivan visade sig vara vacker. Vi kan med all ärlighet rekommendera Granitop till alla.

A.Christensen

1

 

Vi är mycket nöjda med arbetet utfört av Granitop.

Andreas Hagemann

2

 

Ett stort tack till mästarna på Granitop!

Orlando Villacrez

3

 

Granitop förtjänar särskilt beröm! Vänliga arbetare med bred kompetens, snabb leverans. Jag är mycket nöjd med resultatet.

Lana Lapitski

4

 

Bänkskiva tillverkad av graniten Galaxy Star i ett vackert nytt kök. Snabb leverans och skickliga installatörer.

Ulf Andersson

5

Vi tackar våra kunder för deras vänliga ord. Positiv feedback inspirerar oss för att fortsätta med det goda arbetet i framtiden.  Varje människa och hem är unikt och vi lyssnar på varje kunds önskemål och behov individuellt och med fullt engagemang. Bänkskivor i granit, marmor och kvarts i Granitop sortimentet skapar vackra och unika kök.

Kontakta en av våra kompetenta specialister redan idag och låt oss tillsammans hitta den bästa lösningen just för dig!