Information om granitskivor - Bänkskivor i sten till kök och badrumGranitop

Vanliga frågor

Säljer ni även till privatpersoner?

Ja, vårt fokus ligger faktiskt på privatpersoner. Eftersom varje mellanhand tar sin egen avgift, erbjuder vi fördelen med bra priser utan mellanhänder.

Hur får jag ett erbjudande för mitt kök?

Totalkostnaden för dina bänkskivor inklusive montering kan beräknas med hjälp av vår priskalkylator. Efter att du valt önskad sten och angett korrekta mått, kan du även beställa din bänksvika direkt från samma plats. Om du vill kan du skicka oss din köksritning med mått, utifrån vilken vi kan ta fram ett erbjudande för dig.

Hur gör jag en beställning?

Efter att du har gjort en beställning med hjälp av vår priskalkylator kommer våra montörer att kontakta dig och komma överens om tid för att mätning, konsultation, visning av prover och för att formalisera ordern.

Är priset som visas i priskalkylatorn slutgiltigt?

Efter mätningen kommer slutpriset att beräknas med samma kalkylator. Detta pris är slutgiltigt och innehåller inga dolda extra avgifter.

Hur och när sker betalningen

30 % av summan betalas i förskott och 70 % efter lyckad montering.

Vilket är ert serviceområde och hur snabbt kommer ordern att levereras?

Våra serviceområden finns tillgängliga i priskalkylatorn. Mätning sker oftast inom en vecka från att ordern skickats och monteringen inom två veckor från att mätningen.

Var kan jag se faktiska stenprover?

Våra montörer har med sig prover på alla våra stenar. Du kan välja vilken sten du vill från ett galleri på vår hemsida och utifrån bilderna som finns tillgängliga i vår priskalkylator.

Vilken typ av förberedelse ska jag göra innan montören kommer?

Köksskåp måste vara på plats, fastmonterade och i lod. Om du inte vill beställa en diskbänk av oss bör du ha den tillgänglig när montören anländer. Detsamma gäller blandare, spishäll och andra enheter som kräver extra öppningar.

Vill du installera diskbänk och spishäll?

Vi installerar diskbänkar och spishällar, men utför inte VVS- och elarbeten.

Är marmor lämpligt material för bänkskiva i kök?

På din begäran kan vi erbjuda bänkskivor i marmor, men, med tanke på materialets känslighet mot mekaniska skador och ämnen som regelbundet används i kök (kaffe, te, olja, sura frukter, röda vin etc.), rekommenderar inte att använda det där. Marmor är mer lämpligt till badrum eller som fönsterbrädor. Marmor behöver regelbunden behandling med ett tätningsmedel.

 

Be om mer information!