Arbetsytor från Granitop – 10 år

Arbetsytor från Granitop – 10 år

2021 fyller Granitop 10 år. I alla dessa år har vi varit med i många intressanta projekt och tusentals hem och kommersiella lokaler garneras av arbetsytor, fönsterbänkar, soffbord, hyllor, öppna spisar etc som har formgivits av våra stenmästare.

Det har hänt mycket under alla dessa år. Vi har fått många erfarenheter. Vi har utvecklat vår hemsida. Vi har breddat vårt produktutbud, investerat i anläggningar och uppfört nya produktionsbyggnader. Allt för att kunna erbjuda kunderna en bättre service. Ju större och mångsidigare vårt materialutbud är, desto snabbare och effektivare kan vi arbeta.

Även om marmor, granit, kvarts och kalksten är beständiga material som inte behöver bytas ut så ofta, har flera beställare ändå anlitat Granitop flera gånger. När bostadens ytor i stan har blivit snygga och tåliga är det naturligt att man vill beställa fönsterbänkar av samma material eller använda sten i badrummet eller i sommarhuset. Och när man har förvandlat hemmet till ett smycke kan man ju rekommendera ett trolskt stenmaterial till släktingar eller vänner.

Crystal Polar White

Vi tackar dig för förtroende, referenser och respons. Med din hjälp kan vi förbättra våra tjänster ytterligare.

Efter det tionde verksamhetsåret har vi för avsikt att hela året glädja våra kunder med erbjudanden och överraskningar. Varannan eller var tredje vecka kommer en specialförsändelse som jubileumsförslag, förmånserbjudande eller nyhet. Om priserna kommer att höjas eller sänkas är det ännu för tidigt att sia om, men säkerligen kommer glädjen att räcka hela året!

Hitta jubileumsmärket och vinn 10 000 kronor!

Granitops höstpristävling börjar den 1 september, är särskilt spännande och varar hela 2 månader. I tävlingen någonstans i vår artikel eller produktinformation har vi gömt kvalitetsmärket som betecknar jubileet.

Om du hittar ett sådant märke någon annanstans än i denna text, sänd då dina kontaktuppgifter och länk till den webadress där märket återfinns. Stället där märket är gömt ändras en gång i veckan, på måndagar (-09-06, -09-13, -09-20, -09-27, -10-04, -10-11, -10-18, -10-25). Således kan du delta i lotteriet upp till 9 gånger. Varje hittat jubileumsmärke ökar vinstchanserna.

Vi meddelar vinnaren 2021-11-03.

Jubileumsmärket i det första bildgömslet är https://granitop.se/kontakta-oss/
Rätta svaren var: 26.

Den andra veckans märke dolde vi här: https://granitop.se/granit-marmor-eller-kvarts/

Märket den tredje veckan doldes i produktkortet: https://granitop.se/p/bianco-sardo/

 

–40 % så länge lagret räcker.