Vår helt förnyade hemsida är nu klar!

  Dagens teknik utvecklas snabbt och i samma takt höjs även människors förväntningar. Naturligtvis vill Granitops kunder se en minst lika fin och felfri hemsida som de bänkskivor, fönsterbänkar, spiselkransar mm som Granitop tillverkar av granit, marmor och kvarts….

  Läs mer

  Köksbänkskivor i Carraramarmor

  Det finns nog ingen annan sten som är lika känd och älskad som vit Carraramarmor. Bianco Carrara har genom årtusenden varit en symbol för tidlös och enastående lyx (marmaros – glänsande sten på grekiska). Det är inte bara denna stiliga stens värdiga förflutna som gör den speciell, utan även dess överlägsenhet över alla modetrender – Bianco Carraras varaktiga skönhet, med en skimrande glasglans, är evig….

  Läs mer

  Jura Grey kalksten fortsätter att vara populärt!

  Precis som granit, marmor och övriga naturstenar bildades kalksten för miljoner år sedan genom olika geologiska, biokemiska och andra processer. Naturen har fått forma kalkstenens mönster under riktigt lång tid och även idag kan man i några stenar se livstecken och maritima avsättningar från juratiden.

  Läs mer

  Att friska upp ditt kök är att investera i din egen lycka!

  Dagens designkök produceras i kvalitetsmaterial och tar hänsyn till såväl det specifika rummet som till familjens specifika behov. Att välja den perfekta kombinationen av dörrhandtag, lådor, frontpaneler m m kan ta timmar och kosta tusentals kronor. Ändå kan det efter några år tyckas att allt inte är så perfekt som det kändes i början och att det är helt enkelt dags för en liten uppgradering. Det är inte nödvändigt att ta på sig ett fullskaligt renoveringsprojekt eller börja söka efter nya köksmöbler – oftast är det tillräckligt att byta bänkskivan för att få en ny och unik känsla!

  Läs mer
Äldre inlägg