Svart marmor – lyxig pärla i ett trivsamt hem

  Det enklaste sättet att skapa ett trivsamt och stilrikt hem är att inreda med naturmaterial. Marmor är en metamorf bergart med lång livslängd som ger hemmet en vacker särprägel och praktiskt mervärde. Den kan användas såväl som köksbänkskiva som bokhylla, fönsterbänk eller golvskydd framför en öppen spis eller värmekamin.

  Läs mer

  Bänkskivans underhåll och rengöring

  Stenbänkskivor är både vackra och slitstarka samtidigt som de inte kräver alltför mycket underhåll. Dock, för att kunna känna dig säker på att din sidenmatta eller spegelblankt polerade stenyta är som ny i många årtionden, bör du komma ihåg några viktiga regler.

  Läs mer

  Crystal Calacatta kvarts

  Våra senaste material som lanserades nyligen, under försommaren 2018, har fått ett bra mottagande av våra kunder och inredningsarkitekter! Idag har glädjen av ett utökat materialutbud kunnat upplevas i många kunders kök och badrum!  …

  Läs mer

  Att välja diskho

  Vid val av stenbänkskiva bör man även tänka på diskhon!

  En bänkskiva av natursten (marmor, granit) eller kompositsten är en investering som ger dig ett vackert kök för många årtionden. Naturligtvis är det ett beslut som inte får göras förhastat, då strävan att följa varje ny inredningstrend kan i slutändan bli en mycket dyr hobby. Dessutom behöver varje kök städas och skötas om, oavsett hur väl designat det är, vilket gör det viktigt att framförallt välja en bänkskiva som passar dina vanor.

  Läs mer

  Bekvämt och trendigt badrum

  Badrumsrenovering är en stor utmaning för varje husägare. Samtidigt, utan att ha specialistkunskap, är det möjligt att uppnå ett utmärkt resultat när allt är tänkt på och en konkret handlingsplan, budget och plan är utarbetad. Naturligtvis, vid renovering av ett badrum, gäller vissa allmänna regler – rätt material ska användas och pålitliga partners ska väljas….

  Läs mer

  Ideer för ett mindre kök

  Varje hem har inte ett stort kök som gränsar till ett vardagsrum eller matsal. I många lägenheter, ofta i äldre hus i hjärtat av staden, finns ofta ett litet utrymme för matlagning. För moderna kök har lösningar utvecklats som våra förfäder inte kunde förutse, och därför finns det många fler valmöjligheter än vid första anblicken!

  För att hålla köket, oavsett storlek, snyggt och användarvänligt, är det nyttig att komma ihåg några av de gyllene reglerna.

  Läs mer

  Bra att tänka på vid planering av köksö – upp till två gånger större arbetsyta!

  Glöm inte bort köksön vid renovering eller nybyggnation av kök!

  Alla som älskar att laga mat vet vikten av att ha ett organiserat kök och hur lätt och to m njutbart det kan vara att tillaga en gourmet middag när man kan använda rätt tillbehör. Färska råvaror är prio ett, men även stor vikt läggs på tillagningssätt och vilken utrustning som används. Sedan gäller det att alla skålar och teknik får plats någonstans. En bra lösning är att ha en välplanerad köksö med lådor och skåp samt en extra arbetsyta….

  Läs mer
Äldre inlägg