Bekvämt och trendigt badrum

  Badrumsrenovering är en stor utmaning för varje husägare. Samtidigt, utan att ha specialistkunskap, är det möjligt att uppnå ett utmärkt resultat när allt är tänkt på och en konkret handlingsplan, budget och plan är utarbetad. Naturligtvis, vid renovering av ett badrum, gäller vissa allmänna regler – rätt material ska användas och pålitliga partners ska väljas….

  Läs mer

  Ideer för ett mindre kök

  Varje hem har inte ett stort kök som gränsar till ett vardagsrum eller matsal. I många lägenheter, ofta i äldre hus i hjärtat av staden, finns ofta ett litet utrymme för matlagning. För moderna kök har lösningar utvecklats som våra förfäder inte kunde förutse, och därför finns det många fler valmöjligheter än vid första anblicken!

  För att hålla köket, oavsett storlek, snyggt och användarvänligt, är det nyttig att komma ihåg några av de gyllene reglerna.

  Läs mer

  Bra att tänka på vid planering av köksö – upp till två gånger större arbetsyta!

  Glöm inte bort köksön vid renovering eller nybyggnation av kök!

  Alla som älskar att laga mat vet vikten av att ha ett organiserat kök och hur lätt och to m njutbart det kan vara att tillaga en gourmet middag när man kan använda rätt tillbehör. Färska råvaror är prio ett, men även stor vikt läggs på tillagningssätt och vilken utrustning som används. Sedan gäller det att alla skålar och teknik får plats någonstans. En bra lösning är att ha en välplanerad köksö med lådor och skåp samt en extra arbetsyta….

  Läs mer

  Vår helt förnyade hemsida är nu klar!

  Dagens teknik utvecklas snabbt och i samma takt höjs även människors förväntningar. Naturligtvis vill Granitops kunder se en minst lika fin och felfri hemsida som de bänkskivor, fönsterbänkar, spiselkransar mm som Granitop tillverkar av granit, marmor och kvarts….

  Läs mer
Äldre inlägg