Nya stenar

Nya stenar

Vi har utökat vårt utbud av bänkskivematerial!

Med det nya året utökar vi nu vårt materialutbud för bänkskivor och har glädjen att presentera nya stenar i vårt sortiment.

Inom sortimentet naturstenar erbjuder vi nu även Colonial Ivory granit och Dietfurt Grey kalksten

Colonial Ivory

Colonial Ivory är granit som bryts i Indien. Det är en grå sten med något kornigt mönster, som ju är kännetecknande för just granit, men den innehåller även en del mörkare och ljusare linjer. Colonial Ivory passar perfekt som bänkskiva i kök och badrum, men också som spiselkrans och fönsterbänk.

Dietfurt Grey

Dietfurt Grey kalksten kommer från Bayern (Bavaria), samma område i Tyskland där man bryter den andra populära kalkstenen Jura Grey. I jämförelse med Jura Grey är Dietfurt Grey inte lika beige utan har en jämnare grå ton, med små inslag av blått.

Nyheter inom kvartssten!

Naturliga mönster har varit en stor inspirationskälla vid framtagning av kvartskomposit. Tack vare modern teknik kan Europatillverkad kvarts överträffa den tekniska prestanda man hittar hos de starkaste granitstenarna, både vad gäller livslängd och slitstyrka, detta resulterar i bänkskivor som är både vackra och håller länge.

Quartzforms kompositstenar:

Veined Michelangelo

Veined Michelangelo passar perfekt som bänkskiva i både badrum och kök. Kvartskompositens hållbarhet och smutsbeständighet är här förenad med naturstenens marmorliknande mönster.

Imperial Meringa

Imperial Meringa har en spräcklig yta med något kalkstensliknande dekor. Kvartskompositens hållbarhet fulländas här med mörkare och ljusare kontrastfläckar.

Fossil Nautilus är en kompositsten som med sina mörkare prickar mot grå bakgrund påminner litet om våra åkerstenar.

Lavic Navajo är en sandbeige kompositsten vars cremefärgade bakgrund livas upp av olikformade grå, gulbeiga och bruna fläckar och skärvor.

Planet Mercury

Planet Mercury är grå kompositsten med ljus marmorering. Genom att kombinera den innovativa produktionsprocessen med naturstenens utseende får man ett material med utmärkta tekniska egenskaper!

Se gärna även våra andra material och hitta en bänkskiva till ditt kök eller badrum, som är både vacker och hållbar! Ange måtten på din önskade stenskiva i vår priskalkylator och du får en ungefärlig offert inom några minuter!