Utvalda material -50%
Läs mer

Kundomdömen

reco.se

Bänkskivan är monterad – får man gråta en skvätt av glädje nu?

Vi är så nöjda med resultatet, tänk så stor effekt det ger med en vacker bänkskiva!
Jag är så oerhört glad att vi fick tipset om Bricmate Jura Select Classic av @granitopworktops när vi letade en bänkskivan som påminde om kalksten.
Älskar verkligen utseendet på denna och att det är ett material som är vackert länge.

Victoria

Jag blev väldigt nöjd med slutresultatet och servicen. Allt ser väldigt bra ut.

Stort tack för snabb service.

Betiel

Jag är jättenöjd med stenskivan och Granitop. Bästa service, kommunikation, pris, produkt och leveranstid på mindre än 2v. Rekommenderas starkt!
Här kommer lite bilder på resultatet som ni gärna får referera till om ni vill.

Christian

Ville bara tacka och skicka lite bilder på hur det blev så ni får se. Vi är otroligt nöjda! Materialet är perfekt i färg med mönstret och det lilla glittret. Det kamouflerar mindre fläckar, smulor och stänk så det ser alltid rent ut. Dessutom lätt att torka av och hålla rent. Passar perfekt med våra IKEA Bodbyn-luckor.

Med vänlig hälsning

Erica

Jag är mycket nöjd med Granitops skickliga personal. Så smidigt och vackert är allt gjort.

Fler bilder!

Liza

Ni leverera grym kundservice och smidig installation + sjukt fin bänkskiva!
Super nöjd 🙂

Jennifer

Stort tack för bra service. Nu är köket klart och vi är så nöjda 😍

Josefin

Jag är supernöjd med köket som äntligen blev klart.

Alexandar

Stort tack! Vi är är så nöjda med vår bänkskiva. Tacksam för bra och snabb service!

Malin H

Vi valde granitop av en ganska udda anledning – nämligen att de går in och svarar på dåliga recensioner med konkret fakta. Både jag och sambon har jobbat inom branscher med kundkontakt – och vi vet att kunden i många fall faktiskt inte alltid har rätt. Att granitop tar sig tiden att gå in och förklarar situationen på vissa recensioner gjorde att vi kände att det här är firman vi vill köra på!

Från kontakt tog det inte många dagar tills att mätningen var inbokad. Det märktes att han som mätte var noggrann, och det gick utmärkt att kommunicera på engelska. Det tog prick en vecka (nästan, 6 dagar och 23h) innan bänkskivan var installerad och klar. Allt som allt tog det 1,5 vecka från att ha fyllt i ungefärliga måtten på hemsidan.

Vi bor i lägenhet och i fastigheten finns det endast en minimal hiss, men de löste det så fint så. Installationen gick snabbt och smidigt och installatörerna var väldigt trevliga och jag fick en väldigt pedagogik och ordentlig förklaring kring hur installationen gått till, stenens uppbyggnad etc.

Kan varmt rekommendera!

Fanny Elin Birgitta O

Beställde bänkskivor i komposit. Har fått snabba svar och allt har fungerat perfekt. Otroligt noggranna montörer och nu när allt är på plats finns det inget att klaga på! Det är över förväntan! Och det gick extremt snabbt! Resultatet är helt magiskt! Tack Granitop!

Brigitte

Jag är super nöjd med mina bänkskivor i kvarts Olympos Mist. Stenens silvermönster och den greige bakrunden är förtrollande. Jag är stolt över mitt kök och nöjd med Granitops arbete. Även silikonen är så väl vald av installatörer att fogen är nästan osynlig.
Tack!

Thomas

Vi är nöjda med stenen och killarna som var här var proffsiga och trevliga! 

 

Anna S

Det jag gillar med Granitop är att era yrkesmän inte ser problem utan bara lösningar. Dock ytan vi jobbade med var allt annat än rak, var slutresultat bra och vi var nöjda i slutändan.
Jag tycker att Granitop lyckades bra och resultatet har blivit ett kontorskök som är så bra som det går efter förutsättningarna.

Eftersom ni hade ett erbjudande på granit var priset förvånansvärt bra.

Lars

Jag är mer än 100% nöjd med leveransen 🙂

Allt har skötts med proffsighet till 100% från första kontakt till mätning och all min tacksamhet till dom två som var och monterade hos mig. Jag hoppas ni framför min tacksamhet till montörerna som var hos mig.

Jag kommer rekommenderar er till 100% – tack för ert utmärkta jobb. Ni är välkomna att använda mig som referens.

Med vänlig hälsning från en tacksam kund

Jerry

Tack så hemskt mycket för så himla bra Service, både i dialog med dig men också hur snabba ni va på att komma och mäta samt att installera skivan. Blev superfint!

Vänligen

 

Emmelie

Tacksam för grym service och bra pris!

Vi kommer absolut att kontakta er igen vid liknande projekt samt rekommendera er vidare 🙂

Bengt

Stort tack för en oerhört fin bänkskiva! Är så nöjda!

Eve

Stort tack för den supersnabba leveransen av fina bänkskivor!

Anna

Vi beställde en stensskiva till vårt kök som var på plats efter två veckor. Servicen är utomordentlig och priserna är otroligt fördelaktiga jämfört med många konkurrenter.

Bra resultat! Vi är fantastisk nöjda med Granitop och kan varmt rekommendera dem.

Laura

Vi är så nöjda med våra Jura grey skivor som vi köpte av er i somras!
Javisst blev det superbra!

Annicka

Vi vill tacka för ett mycket bra utfört arbete. Noggrann uppmätning, snabb leverans (1vecka från mätning) och perfekt montering.

Vi kommer rekommendera er till alla vi känner.

G.W.

Snabba svar, tydligt och enkelt, proffsig kommunikation och leverans. Fantastiskt fina bänkskivor till relativt sett bra pris. Kanon helt enkelt!

Monika M

Jag älskar att se hur färgen på bänkskiva i Noble Troya kan upplevas olika i olika ljus. Jag är extremt nöjd med vårt val av sten.

Sebastian

Jag köpte en vit komposit bänkskiva.
Leveransen skedde inom två veckor vilket är fantastiskt snabbt.

Så otroligt fint gjort och skarven i L skivan ät perfekt.
Jag är mycket nöjd med allt och kan varmt rekommendera Granitop och har så också gjort.

Lena

Toppen! Snabb service, snabb leverans och oslagbart pris! Utöver all förväntning!

Helena

Stenskivor Star Gate 20 mm från Granitop.se

Maria

Granit Viscount White – om du letar efter något helt unikt, välj stormönstrad granit som Viscount white. Köket på bilden är mattslipad Viscount White. Klarar utmärkt matlagning och 3 barn, inga fläckar hittills.

Linnea

Granit Nero Assoluto – vill du ha något tåligt till badrummet, rekommenderar vi granit eller kvartskomposit. På bilden mattslipad granit Nero Assoluto. Fläckfri och problemfri.

Nora

The worktops of Noble Concrete Grey turned out great, they are beautiful. Will highly recommend you to friends and family.

Christian

Mycket trevligt bemött, professionellt genomförande och fantastiskt slutresultat!

Lycklig

Trevlig kontakt. Bra pris och bra service. Allt fungerade bra.

Nick

Bilden från en nöjd kund som beskrev nya bänkskivor och resultatet med följande ord: Bra jobbat! Det blev jättebra. Vi är väldigt nöjda!

Nöjd kund

Ville framföra mitt tack för ditt och ert vänliga och professionella bemötande. Vi är så otroligt nöjda och mitt amatöröga ser faktiskt inte skillnad på Mystery white och marmor!

Eva

Hei! Vet du – vi er såå fornøyd! Det ble kjempe bra, og oppmålere/ montørene deres er utrolig profesjonelle og veldig flinke.

Grete

Tack!
Glömde skriva att montörerna var superproffs. Allt gick fort, smidigt och med väldigt bra slutresultat.
Jag kommer att rekommendera er! 

Tatiana

Very professional installation and fast delivery time! Everything went as agreed.
We are happy with our new tops!

Hugo

Vill ge eloge till dom 2 som installerade min bänkskiva idag på Fredsgatan i Sumpan. Så professionella och trevliga.

Inger

Kan varmt rekommendera granitop! Bra offertverktyg på hemsidan med ett slutpris som stämde bra överens med slutoffereringen. Personal kom snabbt för utmätning av bänskiva, professionellt bemötande och var väldigt nogrann! Blev lovad montering inom max 2 veckor men bänkskivan monteras i detta nu endast 6 dagar efter uppmätning. Snabbt jobbat och så proffsigt skött hela vägen. Stenskivan är jättefin! Tack för väl utfört arbete.

Jaqueline

Vi är jättenöjda med stenen även denna gång 🙂 Här är några bilder på köket.

Hilda

Thank you for a professional job with a great result We are so satisfied with the final result.

Best regards

Janne

När vi bestämde oss för att renovera köket letade vi noga runt bland leverantörer utan att riktigt fastna för någon. När vi sedan blev tipsade om Granitop gick valet snabbt.

Från första kontakt fram till installation har de varit extremt proffsiga. Bänkskivan blev klar nästan en vecka innan beräknad leverans. De var även väldigt flexibla med tid för både mätning och installation.

Trots att hela vårt kök lutade lite justerade de vid installationen till ett mycket bra resultat. Vi kommer definitivt använda oss av Granitop igen om det blir aktuellt.

Petter Wetterling

Bänkskivan och bordsskivan till det runda bordet kommer från Granitop. Jag har använt dom i tre lägenheter och alltid varit nöjd. För den här lägenheten använde vi dom i båda badrummen (marmorskivorna ej kakel) och i köket + bordet.

Köket före/efter 🙂

Alexandra

Bänkskivan vi valde heter Jura grey och det är kalksten. Det är Granitop som är leverantören och servicen har varit riktigt bra. Jag är inte sponsrad och efter en hel renovering så är det långt ifrån alla leverantörer man kan ge stora ord. Här har de levererat och varit väldigt tillmötesgående med ändringar och diverse. Även fönstren har samma sten som i köket.
Läs mer!

Elaine

Allt var väldigt proffsigt från första kontakten till allt var på plats 👌

Claus

Tack så mycket! Vi är nöjda med bänkskivorna.

Peter

Bänkskiva tillverkad av granit Galaxy Star i ett vackert nytt kök. Snabb leverans och skickliga installatörer.

Ulf

I want to thank you for your fast and easygoing work, its been nothing but a great pleasure working with you guys! 😊
Also the stone looks great!

David

Tack för bra smidig leverans med väldigt trevlig personal! Och väldigt snygg sten som matcha super med våra andra stenar vi köpt från er.

Jonas

Er Mätningsman är en mycket bra Ambassadör och företrädare för GraniTop som företag.
Tålmodig, lugn och fantastisk med att förklara för kunderna och visa olika förslag.
En stor eloge till den mannen.

Leif

Tack så jättemycket!

Vi är mycket glad med samarbete hos er.

Nöjd kund

Thank you for a fast and professional delivery 🙂 We are very satisfied and will definitely choose Granitop next time again (we make a renovation once a year).

Emma

Vi är mycket nöjda med arbetet gjort av Granitop. Beställningen av bänkskivan var lätt och mätningen utfördes snabbt. Väldigt professionella och tillmötesgående specialister. Stenbänkskivan kom i tid. Hela processen gick perfekt och bänkskivan visade sig vara vacker. Vi kan med all ärlighet rekommendera Granitop till alla.

Alex

Vi är mycket nöjda med arbetet utfört av Granitop.

Andreas

Tavo&Co just left. They have done an amazing work adjusting everything. They were very polite and listened carefully. I’m also grateful for your work making sure everything went fast and easy.

Gabriel

Jag vill bara säga att vi är supernöjd med hur ni har skött detta från första kontakt till monterad bänkskiva. Allt har fungerat perfekt och ni har verkligen duktiga och trevlig personal ute hos era kunder.

Jag skall gå in på er hemsida och skriva mycket goda referenser om er.

Patrik

Tack för snabb och god service. Vi är väldigt nöjda med stenskivorna!

Pelle

Köpte en Noble Troya kompositskiva och fick den under 8 dagar från mätning. Snabb och bra leverans. Jag kan varmt rekommendera Granitop!

Liz

Vi tacka för ett mycket bra arbete! Era killar gjorde ett toppenjobb och var jätteduktiga! En eloge till dem och tack för ett proffsigt jobb! Vi är mycket nöjda!

Pia

Ett stort tack till mästarna på Granitop!

Orlando

Nu är skivan på plats och jag har precis lagt in slutbetalningen.

Den blev verkligen jättefin! Tack för grym service!

Erik

The guys were just here and installed the last piece – it looks great and they’ve all done an excellent job! I thought I would tell you everyone we’ve been in contact with has been really professional and helpful, yourselves included – thanks for a good experience!

Mike

Ja tack gärna.
Och sen vill jag också berömma er för otrolig smidig process, med ett proffsigt bemötande och utförande.
Högsta betyg från oss!

Adrian

Mycket nöjd med allt. Proffsigt och snabbt service. Fin skiva, väldigt prisvärt!

Hanna

Vill bara tacka för grym hantering både i kommunikation och montage. Oerhört proffsigt och bra!

 

Tusen tack

Elin

We paid the final invoice on site when the installation took place.
All things went smoothly and we are so happy for our new ceramic worktop!

Emelie

Granitop förtjänar särskilt beröm! Vänliga arbetare med bred kompetens, snabb leverans. Jag är mycket nöjd med resultatet.

Lana

Looks fabulous, very quick and clean work.

Rozanna

Vi köpte bänkskivor i kompositsten till vårat kök och vi är supernöjda!
Snabb och smidig service från offert till leverans. Från måttagningen dröjde det endast en vecka till bänkskivorna var på plats i köket!

Rekommenderar!!

Malin

We want to thank you all for a professional work.
From the beginning to the end of the installation, you show us great service.
It was a while ago, but now we really enjoy our new kitchen and gladly recommend Granitop.

Suzanne & Rolf

Vi rev ut vårt 24 år gamla Marbodalkök och ersatte det med ett sprillans nytt IKEA-kök. Bänkskivorna är från Granitop som gjorde ett helt fantastiskt jobb med våra marmorskivor. Handtagen är från svenska Superfront och barstolarna är på gång från England, fick en skeppningsbekräftelse idag.

Köksrenovering – Youtube

Uppmätning för nya bänkskivor – Expressen.se

 

Angelica och Stefan

Nu är äntligen mitt nya kök på plats och den vackra stenskivan från GRANITOP, vi är verkligen supernöjda!
Älskar att laga mat nu och det är till och med roligt att städa för att man vet att det blir så fint när det e rent och frächt!!!

Mitt nya kök

Min nya vackra bänkskiva

Carolina G