Kontakta oss

Granitop jobbar vidare!

Ett flertal länder har infört undantagstillstånd och slagit fast särskilda regler för att bromsa spridningen av COVID-19 viruset vilket även påverkar Granitops arbete något.
Vi gör allt för att hålla våra tidigare överenskommelser och säkerställa så bra och smidig service för våra kunder som möjligt. Nu när allt fler människor stannar hemma är det extra viktigt att påbörjade renoveringsprojekt inte drar ut på tiden och att våra kunder kan så fort som möjligt börja glädjas åt sina nya bänkskivor.

Bra att veta i samband med krisen

* Granitops fabrik och produktionsteam arbetar efter sitt normala arbetsschema. Så länge inga rörlighetsrestriktioner gäller kommer våra mätare och montörer till er vid avtalad tidpunkt.

* Transport- och installationstjänster garanteras som vanligt eftersom Granitops installationsteam normalt befinner sig i landet utan behov att passera riksgränsen.

* Vi har anpassat vårt kontorsarbete till att på bästa möjliga sätt stoppa virusspridningen och skydda våra anställdas och kunders hälsa. Hela vårt kundserviceteam jobbar hemifrån, antalet fysiska möten har minimerats, alla kurser och övriga evenemang har skjutits upp.

* I möten med våra mätare och installatörer ber vi kunderna att undvika närkontakt, som att ta i hand, samt rekommenderar dem att tvätta händer oftare än vanligt och använda desinficeringsmedel (precis som Granitops anställda gör).

* Vi håller gärna kontakt med er via e-post och telefon, vid behov även via Skype eller videosamtal.

Vid eventuella framtida förändringar som rör tillverkning, försäljning och installation av Granitops bänkskivor meddelar vi snarast.

Med önskningar om god hälsa
Granitop

Alla frågor om bänkskivor i granit, marmor och kompositsten är välkomna. Vi är redo att besvara alla dina frågor så bra vi bara kan.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vårt showroom

Whitegoods Showroom
Svandammsvägen 42
126 34 Hägersten
Öppet: vardagar 10-18

 

 


Våra återförsäljare

House of design
Grevgatan 34
114 53 Stockholm


Köksön Kök i Roslagen
Esplanaden 14
76145 Norrtälje


Trädesign i Tranås
Verkstadsgatan 8
573 41 Tranås


BKC Kök Västerås
Malmabergsgatan 79H
723 35 Västerås


A.N.K BYGG & RENOVERING AB
Rosengatan 11
17270 Sundbyberg