Måttbeställda exklusiva stenbänkskivor

Måttbeställda exklusiva stenbänkskivor

De genom tiderna mest populära materialen för bänkskivor som vit marmor Bianco Carrara C, granit Viscount White och Nero Assoluto, samt flera andra tåliga och lättskötta kvartsstenar värderas fortfarande högt. Vi märker av en ny trend där fler beställer exklusivare stenmaterial än tidigare.

Individuella och unika lösningar är senaste modet. Stilig heminredning är inte alls enbart kopplat till kändisar och celebriteter. Med ett vackert hus eller lägenhet, där marmorköket är specialbeställt och badrummet är unikt, har alla möjlighet att hamna i magasin eller bli publicerad på nätet nuförtiden. Tack vare sociala medier är det lätt att dela bilder på sitt fina hem och sina fantastiska inredningsidéer vilket inspirerar mer och mer till att prova nya lösningar. Förresten behöver kreativitet och originalitet inte betyda något extravagant. Var och en med god smak kan skapa ett enastående resultat.

Starlight White kvarts

Även om val av möbler, färg på väggarna, belysning samt golv är viktiga, så bör man även fokusera på val av bänkskiva. Val av sten spelar ofta en nyckelroll i inredningen. Tillsammans med golvet är just bänkskivor och fönsterbrädor det som hamnar i det horisontella blickfånget och är inte alls av mindre betydelse. Istället har man möjlighet att balansera helhetsintrycket eller tvärtom betona och komplettera.

Om köket har en öppen planlösning och fortsätter in i matrum och vardagsrum så är materialvalet till köksön av extra betydelse.

Noble Areti Bianco kvarts

Vårt urval av sten är väldigt brett och det går att välja flera olika färgnyanser och mönster. För den som inte vill ha av de vanligaste materialen kan man alltid hitta något spännande bland de beställningsbara stenarna.

Val av färg och mönster gör det möjligt att skapa en unik design i sitt kök eller badrum. Om inget är fint nog, kan man vid önskemål beställa önskat material direkt från stenbrottet med sådant mönster som t.o.m. är ovanliga för erfarna stenmästare. Granit och marmorplattor med ovanlig design är krångligare att passa ihop, ofta finns endast en begränsad tillgång, vilket kräver snabba beslut. Som tur är har Granitops specialister direkt kontakt med de mest kända stenbrotten och de högst värderade stenproducenterna. Vi är ofta på olika inredningsmässor för att hålla oss ajour med senaste trenderna. Man kan t.o.m säga att vi vid behov hittar den önskade bänkskivan under jorden.

Bianco Carrara C marmor

Tidigare innebar bearbetningen av sten en hel del handarbete vilket resulterade i att marmorkök och t.ex. en bassäng i granit var väldigt kostsamma för vanligt folk. Nu har teknologin möjliggjort att fler kan införskaffa det.

Marmor- och granitytor, vilka är vackra samtidigt som de är tåliga, används mer och mer. Stenytor är inte alls en lyxvara utan mer ett säkert val som är bekymmerslöst i årtionden. Å andra sidan har alla stenar en unik skönhet, en magi och jordens kraft som laminat eller rostfritt aldrig kan erbjuda.

Black Galaxy Star granit

Titta på sortimentet och hitta din favorit!

Bianco Carrara C marmor i Stockholm (Gärdet)