Caesarstone -20%
Läs mer
De bästa valen görs i samarbete mellan kunden och tillverkaren!

De bästa valen görs i samarbete mellan kunden och tillverkaren!

Bo & Bygg mässan i Stockholm är slut för i år och Granitop´s personal är nöjd och fylld med entusiasm.  Att medverka i en mässa är viktigt för både kunder och företag. Det är alltid trevligt med personlig kontakt och möjlighet att hjälpa kunden vid val av rätt bänkskiva till sitt kök. Bra kundkontakt ger bra affärer och en nöjd kund ger många nya kunder. Rekommendationer från nöjda kunder är mer värda än annonser eller blogginlägg.  

Trender-trender-trender!

Som i andra sektor är det även bland bänkskivor, köksmöbler och inredning det kommer ut nya produkter varje år. Trender förändras, nya färger blir populära och utbudet av diskhoar och blandare ökas.

Alla vill erbjuda det bästa och vackraste till sina kunder. Mässdeltagande är en utmärkt möjlighet att visa upp nya produkter och de färdigheter som Granitop´s stenmästarna är kända för. En av produktnyheter i år är Nivito´s diskhoar och blandare som imponerar med stilren design och trendiga färger. Mattsvart blandare med mässingdetaljer, kopparfärgad eller helvit kran är utan tvekan en blickfångare och ger det lyxiga lilla extra. De som föredrar det klassiska, kan hitta sin favorit bland rostfria diskhoar och blandare.

Diskhoar och diskbänkar

Se med egna ögon

Det är inte alla som har möjlighet eller tid att besöka mässor. Därför rekommenderar vi våra kunder att ta sig till vårt showroom eller besöka våra återförsäljare innan man beställer. Man kan även beställa hem några stenprover och det är helt gratis. Då har man möjlighet att välja den finaste och mest passande stenen ut hemma i lugn och ro med hjälp av hela familjen.

Classic Calacatta (Bilder: Trädesign i Tranås)

Vi har gjort det enkelt för dig att beställa!

Granitop´s hemsida är enkel att använda och det är lätt att hitta passande sten bland granit, marmor, kalksten och kvartskomposit skivor. Du kan välja mellan varma naturliga toner som passar både till moderna kök men även till huset på landet. Ljusa bänkskivor ökar känslan på rymlighet, svarta högblanka stenskivor ger tidlös elegans och de som söker något extravagant gillar säkert den smaragdgröna marmorn Verde Guatemala.

Väljer man dessutom till en diskho och kran i liknande färg i granitkomposit Silgranit, får man en harmonisk enhet. Ni får ett helt unikt kök som gör er hemmets hjärta ännu mer passande för er familj.

Vårt moto – kunden är kung

När vi i samarbete med kunden har hittat den rätt bänkskiva åker vi ut och gör en exakt uppmätning. Det är vid vårt besök som du kan välja och bestämma. För ofta är det genom kommunikation med varandra de bästa idéerna kommer. Våra tekniker har installerat hundratals bänkskivor genom de 13 åren och kan därför ge råd och hitta de bästa lösningar med hjälp av kunden.

Se våra material!

När allt är uppmätt, bestämt och beställt, tar det endast ca två veckor tills bänkskivor är monterade och klara för användning i många år framöver.  Med stenbänkskivor kan du vara säker på att de är tidlösa klassiker som aldrig går ur tiden. Vill man få en liten förändring, räcker det att byta ut blandaren eller diskho och köket känns som nytt igen.


Vill du få en bättre översikt över hur mycket ditt drömkök kan kosta är du välkommen att testa vår priskalkylator. Med hjälp av det kan du lätt och enkelt räkna ut vilken sten som passar bäst din budget.

 

Tips om hur du skapar ett kök som uppfyller dina behov och tjänar dig väl under många år framöver

Stenyta som håller i årtionden

En stenbänkskiva – fler lösningar än Du hade trott!

Räkna ut pris!