Utvalda material -50%
Läs mer
Specialerbjudande inför julen: –10% på hela beställningen och kostnadsfri måttagning

Specialerbjudande inför julen: –10% på hela beställningen och kostnadsfri måttagning

Julhelgen är en magisk tid då vi dekorerar våra hem och tillbringar festliga stunder tillsammans med familj och vänner. Passa på att försköna ditt hem och beställ en ny och slittålig bänkskiva av sten från Granitop.

Inför årsslutet presenterar vi ett utmärkt specialerbjudande som gäller samtliga material i Granitops produktutbud.

Noble Areti Bianco

Erbjudandet (10% rabatt på beställning av bänkskiva) gäller fram till den 31 december 2023. Välj mellan naturgranit, kalksten eller marmor. Om du föredrar en spännande mönstring kan du välja mellan kvarts eller keramik.

Se våra material!

 

Eftersom erbjudandet gäller hela beställningen är detta ett fantastiskt tillfälle att komplettera bänkskivan med kvalitetsprodukter som utslagsvask, blandare och tvålautomat från Blanco. Självfallet får du 10 % rabatt även på bearbetning, montering och transport. Dessutom är måttagningen i köket helt kostnadsfri på beställningar mellan 1 och 31 december.

Passa på att få just den bänkskiva som du önskar, perfekt avpassad till ditt hem. En bänkskiva i sten är en utmärkt present som man har glädje av i många år.

Klicka här för att se alla bänkskivorna.

  • Erbjudandet (-10% på hela beställningen och kostnadsfri måttagning) gäller enbart för beställningar som har ingåtts under perioden 2023-12-01 – 2023-12-31 och som har betalats i enlighet med de betalningsvillkor som angivits i beställningen.
  • Erbjudandet kan inte kombineras med andra förmåner.
  • Erbjudandet kan inte lösas in i kontanter eller andra förmåner.
  • Erbjudandet gäller såväl privatpersoner som juridiska personer.
  • Granitop förbehåller sig rätten att ändra i föreliggande villkor eller att avbryta kampanjen eller att ändra den inom lagens stadganden, om man med relevant information på web-sidan har underrättat kunden.
Starlight Black

Populära material

Titta på utbudet av Granitops stenar. Se på fördelarna och nackdelarna med den så gott som underhållsfria kvartsstenen och keramiken och beräkna hur mycket en passande köksyta i ditt kök skulle kosta.

När du har färdigställt dina drömmars kök och vill berätta om dina val, ta då kontakt med oss eller bifoga en beskrivning och foton, för vårt konto i Facebook eller Google.

Räkna ut pris!
Noble Carrara