Caesarstone -20%
Läs mer
Ett vackert hem gör alla lyckliga!

Ett vackert hem gör alla lyckliga!

Hemrenovering är en tidskrävande aktivitet, och bänkskivor i sten är en av de sista delarna av hemdesignen. Trots detta kan vi inte alltid se det skinande resultatet som vi strävar efter att nå med våra kunder – det finns alltid en annan yta som behöver målas, kakelplattor som behöver sättas eller något behöver ytterligare kisel. Även när bänkskivan, stänkskyddstenen, vasken och kranen är installerade är bilden inte helt klar.

Av denna anledning är vi väldigt glada när vi får ett brev som överflödar av positivitet med bilder av ett färdigt kök eller när vi får inlägg på vår Facebook-sida. Det är verkligen trevligt att se bilder av perfekt färdiga kök, tvättrum eller eldstäder. Eftersom vi är vana vid att bara arbeta med stenar varje dag visar bilderna att vi har skapat något verkligt vackert och unikt med våra kreativa kunder.

Ibland tas ett professionellt foto från köksön mot kökshörnet, så att hela bänkskivan är gnistrande. Harmonin mellan granitmönstret och köksapparaterna fångas i en ram.


Den polerade Viscount White bänkskivan fungerar bra med både rostfritt stål och aluminium, för att inte tala om svart eller ljusare toner. Ett modernt nordligt kök är trendigt, samtidigt som det är tidlöst, unikt, bekvämt och inte överdrivet. Det övergripande intrycket är lugnt och kan till och med verka minimalistiskt, fastän noggrant genomtänkt och funktionellt.

Mest sannolikt har de som beställer bänkskivor en utvecklad känsla av skönhet och vi är glada när vi kan erbjuda våra kunder med krävande smaker kvalitetsprodukter. Varje jobb, sten och beställning är annorlunda och vi har fått vår erfarenhet genom att vi tar oss an varje hemdesignprojekt individuellt. Synergi skapas genom samarbete. Särskilda önskemål ökar våra hantverkares professionalism ännu mer och därmed är den färdiga produkten något vi kan vara stolta över. Köket och hemmet som passar familjebehovet, men samtidigt är unikt i skönheten och väcker beundran och entusiasm bland vänner och bekanta.

Se våra material!

Vi tackar Granitop-kunderna för alla vänliga ord, förtroende och fantastiska bilder!

De bästa och vackraste lösningarna – granit, marmor och kvarts bänkskivor, eldstäder, bord och fönsterbrädor är värda att delas med alla!

Att välja trappa, ett beslut som kommer att följde dig i många år

En vacker marmorspis är hemmets hjärta

Fönsterbänkar av marmor – ett blickfång i hemmet

Uteköket, trädgårdens pärla, där man kan njuta av sommardagarna

När man i priskuranten har angivit ett kvadratmeterpris för sten, varför visar sig priset bli högre för ett bord 1 m x 1 m?

Stenpriset på materialförteckningen bör man ha som ett riktvärde, eftersom kvadratmeterpriset endast är en del av stenmaterialets totala kostnad. För att kunna göra ett bord på l m x 1 m av en stenskiva (slab) måste man göra minst 2, eller ofta t o m 4 snitt (såg 2000 – 4000 mm). Dessutom kräver samtliga synliga kanter bearbetning (profil 4000 mm). I kalylatorn läggs även moms och transportkostnader till totalpriset, vilket likaledes påverkar priset. Å andra sidan kan priset på trägårdsbordet, blomsterhyllan eller spishyllan till den öppna spisen bli till och med lägre än som anges i kalkylatorn – i surprisavdelningens materialrester (- 50 %) kan priset för den lilla stenplattan bli mycket gynnsamt.

Kan man beställa även mindre bitar av sten till badrum, fönsterbänk, bordsskiva etc…

Skivor av sten som har kortare kantmått än 600 mm har vi ALLTID ett nedsatt pris på. Samtidigt måste man räkna med att när man beställer mindre stenprodukter tillkommer en kostnad för skärning och kantbearbetning, likaså en transportkostnad.

 

Räkna ut pris!