Utvalda material -50%
Läs mer
Diskhoar och diskbänkar för kök

Diskhoar och diskbänkar för kök

Granitop erbjuder ett brett urval av diskhoar för stenskivor från Blanco

Bland våra olika diskhoar (både topp- och undermonterade) hittar alla något som passar deras smak och förutom bra priser är det också enklare att beställa diskhoar från oss – allt från samma ställe!

Välj ut en snygg rostfri diskho eller stenliknande diskbänk i Silgranit, perfekt för bänkskivor i granit. Om du råkar hitta en lämplig diskbänk någon annanstans, är det helt okej för oss!

Monteringsmetoder för diskhoar

Diskhoar kan monteras på fyra olika sätt:

infälld diskho

Enklaste och vanligaste monteringsmetoden som mestadels används på ytor i trälaminat. Fördelarna är låga priser och att de kan lätt bytas ut, nackdelarna det estetiska utseendet och det låga praktiska värdet.

planlimmad diskho

Med denna monteringsmetod kommer diskhon att vara nedsänkt i nivå med stenytan. Elegant lösning som kräver mer omsorg under åren. Det krävs också att diskbänken som används är av hög kvalitet vilket vanligtvis höjer priset.

underlimmad diskho

Diskhon kommer att limmas under ytan, så att stenens tvärsnitt syns i diskhons öppning. Perfekt för stenytor, underhållsfritt. Gör det möjligt att använda avrinningsräfflor till diskbänken.

underfräst diskho

Diskhon kommer att limmas till ytan underifrån som tidigare, men den kommer att vara halvvägs nedsänkt i ytan och synliggöra hälften av tvärsnittet. Snygg och praktisk lösning för stenytor. Gör det möjligt att använda avrinningsräfflor till diskbänken.

Be om mer information!

Dessutom hittar du ett brett utbud av snygga blandare från den kända tyska tillverkaren Blanco.

När man köper en utslagsvask bör man vara uppmärksam på hur man kan montera den. På Blanco utslagsvaskar, som Granitop tillhandahåller, har man angivit om vasken skall monteras under eller över och dessutom om det är fråga om en modell som sänks ned i arbetsytan eller inte.

Utslagsvaskar med flera hoar kan man ha i vänster(LH)- eller höger(RH)versioner. Vilken ho det är fråga om bestäms av den större hons läge. Alla utslagsvaskar har inte två versioner.

Spishällar och utslagsvaskar brukar vanligtvis placeras centriskt, d v s utrustningen placeras så i förhållande till underliggande skåp/modul. Om spisen är försedd med en ugn som är bredare än hällarna, blir det i så fall utrymme över på båda sidorna. Om man har andra önskemål skulle vi vara tackamma att så tidigt som möjligt få ta del av dem. Titta uppmärksamt på montageritningen när du gokänner den.

Norrvange Light Grey

Nyhet – Blanco Subline 500 U Black Edition!

Diskhoar och diskbänkar

TOP 10 år 2021

Subline 500 U (Black Edition)
Andano 700 U
Subline 700 U Level (White)
Andano 500 U
Claron 500 U
Etagon 500 U Silgranit (Alu-metallic)
Etagon 700 U Silgranit (Coffee)
Zerox 500 IF 
Zerox 340/180 U
Claron 700 IF Durinox 

Räkna ut pris!

Blanco Silgranit diskhoar – iögonfallande harmoni med stenyta

Diskhoar och köksblandare från Blanco återspeglar perfektion i detaljerna

Att välja diskho

Granitop också levererar utslagsvaskar av samma kvartssten som arbetsytan, pris 22 000 kr per meter.

Noble Athos Brown komposit diskbänk

Noble Concrete Grey komposit diskbänk