Diskhoar och diskbänkar för kök

Diskhoar och diskbänkar för kök

Granitop erbjuder ett brett urval av diskhoar för stenskivor från Blanco

Bland våra olika diskhoar (både topp- och undermonterade) hittar alla något som passar deras smak och förutom bra priser är det också enklare att beställa diskhoar från oss – allt från samma ställe!

Välj ut en snygg rostfri diskho eller stenliknande diskbänk i Silgranit, perfekt för bänkskivor i granit. Om du råkar hitta en lämplig diskbänk någon annanstans, är det helt okej för oss!

Monteringsmetoder för diskhoar

Diskhoar kan monteras på fyra olika sätt:

infälld diskho

Enklaste och vanligaste monteringsmetoden som mestadels används på ytor i trälaminat. Fördelarna är låga priser och att de kan lätt bytas ut, nackdelarna det estetiska utseendet och det låga praktiska värdet.

planlimmad diskho

Med denna monteringsmetod kommer diskhon att vara nedsänkt i nivå med stenytan. Elegant lösning som kräver mer omsorg under åren. Det krävs också att diskbänken som används är av hög kvalitet vilket vanligtvis höjer priset.

underlimmad diskho

Diskhon kommer att limmas under ytan, så att stenens tvärsnitt syns i diskhons öppning. Perfekt för stenytor, underhållsfritt. Gör det möjligt att använda avrinningsräfflor till diskbänken.

underfräst diskho

Diskhon kommer att limmas till ytan underifrån som tidigare, men den kommer att vara halvvägs nedsänkt i ytan och synliggöra hälften av tvärsnittet. Snygg och praktisk lösning för stenytor. Gör det möjligt att använda avrinningsräfflor till diskbänken.

Be om mer information!

Dessutom hittar du ett brett utbud av snygga blandare från den kända tyska tillverkaren Blanco.

Granitop också levererar utslagsvaskar av samma kvartssten som arbetsytan, pris 22 000 kr per meter.

Noble Athos Brown komposit diskbänk

Noble Concrete Grey komposit diskbänk