Utvalda material -50%
Läs mer
Vår helt förnyade hemsida är nu klar!

Vår helt förnyade hemsida är nu klar!

Dagens teknik utvecklas snabbt och i samma takt höjs även människors förväntningar. Naturligtvis vill Granitops kunder se en minst lika fin och felfri hemsida som de bänkskivor, fönsterbänkar, spiselkransar mm som Granitop tillverkar av granit, marmor och kvarts.

Sociala medier har fått en allt större roll samtidigt som mobiltelefoners och andra enheters skärmar kan visa allt bättre bild, vilken ju sägs berätta mer än tusen ord. Därför har vår nya hemsida fått ett betydligt bättre bildgalleri och naturligtvis kan ett urval av Granitops verk snart även hittas på vårt Instagramkonto och Facebooksida.

bänkskivor i sten

Hemmet är viktigt för oss alla. Vi vill ha det både snyggt och trivsamt hemma och ibland behövs det inte mycket för att bli inspirerad. Ibland räcker det med att se ett foto på en intressant eller säregen lösning för att hitta bra idéer för sina drömmars kök. Andra situationer däremot kan kräva längre planering och större fokus – och då är det bra om goda råd är lättillgängliga och presenteras på ett sakligt sätt. Många kök eller badrum är redan färdigplanerade in i minsta detalj och då vill man bara veta den ungefärliga kostnaden för förverkligande av sina drömmar…

På vår nya hemsida har vi försökt att beakta alla dessa olika förväntningar från våra olika kunder. Självklart är ett materialval aldrig helt slutgiltigt och kalkylatorns uträkningar kan inte göras alltför detaljerat, precis som några korta bloggartiklar inte kan förmedla hela det stora kunskapsbagaget som Granitops specialister under sina många år i branschen har fått ihop. Bland våra kunder finns inredningsdesigners och arkitekter som i samarbete med oss även har lyckats att skapa sådana speciallösningar av sten som de först inte ens trodde var möjliga.

bänkskiva i marmor Bianco Carrara
Bianco Carrara C marmor

Tyvärr kan vi inte presentera all den skönhet genom foton på vår hemsida, som i så fall riskerar att bli för långsam. Granitops hemsida kommer säkert att fortsätta växa successivt med varje blogginlägg och nya foton från våra kunder – för vackra köksbilder har vi under våra verksamhetsår fått mer än vad vi kan visa på webben. Innan du bestämmer dig för en beställning rekommenderar vi alltid att fråga våra experter om flera alternativ och även be om stenprover – färgen och mönstret kan variera i verkligheten, beroende på parti och även belysning.

Upptäcker du några felaktigheter på Granitops hemsida eller anser du att priset som kalkylatorn visar känns alldeles orealistiskt, ber vi dig att kontakta oss! Vi har försökt att göra vår priskalkylator så enkel och bekväm som möjlig, vilket tyvärr gör det svårt att få fram exakta beräkningar för alla speciallösningar. Det ska däremot inte tolkas som om vi inte erbjuder speciallösningar – tveka inte att fråga om råd eller en offert även för sådana kantprofiler eller former som inte visas på hemsidan. Vi hittar säkert en lämplig lösning just för dig. Om du ger oss dina kontaktuppgifter kommer vi att kontakta dig senast under näst följande arbetsdag! Vi är bara några få klick borta!