Caesarstone -20%
Läs mer
Rabatt!

Rabatt!

Specialerbjudande!

Slipad kalksten Azul Bateige (20/30 mm) och polerad kvartskomposit Harmonia Dolomites (30 mm) för halva priset!

– 50 % så länge lagret räcker.

Harmonia Dolomites kvartssten

Granitop jobbar vidare!

Ett flertal länder har infört undantagstillstånd och slagit fast särskilda regler för att bromsa spridningen av COVID-19 viruset vilket även påverkar Granitops arbete något.
Vi gör allt för att hålla våra tidigare överenskommelser och säkerställa så bra och smidig service för våra kunder som möjligt. Nu när allt fler människor stannar hemma är det extra viktigt att påbörjade renoveringsprojekt inte drar ut på tiden och att våra kunder kan så fort som möjligt börja glädjas åt sina nya bänkskivor.

Bra att veta i samband med krisen

* Granitops fabrik och produktionsteam arbetar efter sitt normala arbetsschema. Så länge inga rörlighetsrestriktioner gäller kommer våra mätare och montörer till er vid avtalad tidpunkt.

* Transport- och installationstjänster garanteras som vanligt eftersom Granitops installationsteam normalt befinner sig i landet utan behov att passera riksgränsen.

* Vi har anpassat vårt kontorsarbete till att på bästa möjliga sätt stoppa virusspridningen och skydda våra anställdas och kunders hälsa. Hela vårt kundserviceteam jobbar hemifrån, antalet fysiska möten har minimerats, alla kurser och övriga evenemang har skjutits upp.

* I möten med våra mätare och installatörer ber vi kunderna att undvika närkontakt, som att ta i hand, samt rekommenderar dem att tvätta händer oftare än vanligt och använda desinficeringsmedel (precis som Granitops anställda gör).

* Vi håller gärna kontakt med er via e-post och telefon, vid behov även via Skype eller videosamtal.

Vid eventuella framtida förändringar som rör tillverkning, försäljning och installation av Granitops bänkskivor meddelar vi snarast.

Med önskningar om god hälsa
Granitop