Caesarstone -20%
Läs mer
Ett kvalitetsbadrum för många år framöver

Ett kvalitetsbadrum för många år framöver

Många tycker om att fräscha upp sitt hem genom att måla- och tapetsera om, byta möbler och andra inredningsdetaljer. Badrummet är däremot ett rum som få ser fram emot att renovera. Anledningen till detta är enkel; det kostar mycket pengar, dammar och stör de boende. Därför är det viktig att när badrummet väl renoveras så görs detta med högkvalitativa material som inte behöver bytas ut utan har en lång livslängd. Det är bättre att föredra tidlösa klassiker som inte påverkas av tidernas växlande trender, detta för ett bestående värde och skönhet.

Föredra hållbara material i badrummet

Badrummet är det rum i hemmet som utsätts för mest fukt, detta ställer helt andra krav på golv och möbler än vad som gäller för övriga rum. En möbel i träfanér som står i vardagsrummet klarar sig många år, men om det i stället står i en fuktig miljö, som i ett badrum, förkortas dess livslängd avsevärt. Golv och väggar i ett badrum består ofta av keramiska plattor och där är marmor, granit och kvartssten fuktsäkra material som lämpar sig som bänkskivor. Stenytor är också mycket enkla att rengöra och underhålla, så badrummet alltid ser friskt och vackert ut.

STENARNAS TOPPLISTA

Jura Grey
Bianco Carrara C
Mystery White
Noble Ivory White
Noble Concrete Grey
Nero Assoluto
Noble Carrara
Noble Supreme White
Steel Grey
Viscount White

Noble Carrara kvartssten

Klassiska lösningar med glimten i ögat

Badrummet är ett rum där man ogärna vill uppdatera och reparera, därför går ofta färgpaletten i ljusa och vita toner som är ett säkert val för detta rum. För att sätta sin personliga prägel på badrummet rekommenderar ofta en interiördesigner att man inför en kontrast till de ljusa tonerna. Romb och polygonplattor har under en längre tid ökat i popularitet och bryter av mot de vanligare rektangulära plattorna. Mosaikplattor och stora naturstensytor ska inte heller glömmas bort då dessa kan användas för att skapa en balans mot övriga plattor. Genom att använda dessa plattor till olika arbetsytor, så som den runt kranen, för man in både färg och mönster i badrummet. Granit, marmor och kvartsten erbjuder ett brett utbud av olika nyanser och mönster som på ett perfekt sätt bryter av mot vita duschväggar och mörka golv.

Se våra material!
Absolute White kompositsten
Noble Olympos Mist kvartssten

Ett minimalistiskt badrum

Många nödvändiga saker tenderar att samlas i just badrummet, trots detta rekommenderar inredningsarkitekter att man försöker hålla en minimalistisk linje. För detta ändamål gör sig en massiv garderob perfekt i badrummet och kan husera alla dessa nödvändiga ting. Naturligtvis kan det finnas tillräckligt med hyllor under handfatet eller på väggen så inte den vackra stenarbetsytan belamras med flaskor, krukor och andra saker. Ett bra val i badrummet är att ha flätade korgar på hyllorna där man kan sortera in rengöringsmedel såsom tvättmedel m.m.

Badrumsrenoveringar gör man inte allt för ofta så det är värt att välja material som är så tåliga och tidlösa som möjligt för att rummet ska se fint och nytt ut under lång tid.

När man investerar i ett renoveringsprojekt vill man inte bara ha ett bra resultat utan också att det skapar ett mervärde för hemmet. Ideala material för detta är marmor, granit, och kvartsten som har en livslängd som sträcker sig över årtionden och är lätta att underhålla. Se vilka möjligheter som finns och beräkna kostnaden för den stenplatta du önskar.

Planering av tvättstuga (klädvårdsrum)

Bekvämt och trendigt badrum

Beställ från Granitop – snabbt och bekvämt!

Bianco Carrara C marmor
Nero Assoluto granit
Noble Supreme White kvartssten
Crystal Calacatta Silva

Colonial White

Räkna ut pris!