Utvalda material -50%
Läs mer
Kampanj för Blanco diskhoar

Kampanj för Blanco diskhoar

Om du beställer en arbetsyta till köket av oss, får du en Blanco diskho till 30 % lägre pris

Beställ för minst 15000 kr hos Granitop och du får en högkvalitativ Blanco diskho 30 % förmånligare. Erbjudandet gäller beställningar, som har gjorts 2023-08-01 – 2023-09-30 for alla Blanco diskhoar i Granitops grundsortiment.

Komplettera din nya arbetsyta av natursten med en slittålig kvalitetsdiskho. Hos Granitop hittar du ett stort sortiment diskhoar av det kända tyska märket Blanco. Vi erbjuder såväl rostfria diskhoar som utsökt smakfulla Silgranit-diskhoar. Dessa finns i olika färger och är särdeles lätta att sköta.

Blanco Etagon 500-U

Varför ska man beställa en arbetsyta av sten just från Granitop?

·      Personlig service – våra arbetsytor är specialtillverkade i enlighet med kundens önskemål och behov. Vi ger råd, vägleder och förklarar, för att kunna erbjuda varje kund den lämpligaste arbetsytan – oavsett storlek på kök.
·      Högsta kvalitet – Granitops samtliga arbetsytor tillverkas i egna verkstäder. På så sätt kan vi kontrollera alla faser i tillverkningsprocessen och säkra ytornas fullgoda kvalitet.
·      Ett brett produktutbud – hos Granitop finner du ett brett utbud av naturliga eller konstgjorda stenar från de bästa märkena i marknaden. Vi har utgått från vår mångåriga erfarenhet när vi har sammansällt vårt sortiment. Vi erbjuder enbart sådana material som svarar mot våra egna stränga kvalitetskrav.
·      Fullständig service – vi finns till hands från den första rådgivningen till dess att arbetsytan har kommit på plats. Detta görs av våra välutbildade och erfarna fackmän. Du behöver inte bekymra dig för transporten av arbetsytan eller för rätt måttagning. Vi tar hand om allt detta.
·      Vi är övertygade om den höga kvaliteten hos våra produkter och därför kan vi ge 5 års garanti för alla våra arbetsytor.

Blanco Subline 700 U

Kampanjvillkor

 • Erbjudandet innebär 30 % prisreduktion av diskhons normalpris och gäller alla Blanco diskhoar i Granitops grundsortiment. Produkterna i kampanjsortimentet visas här.
 • Erbjudandet gäller för beställningar om minst 15000 kr exkl moms.
 • Beställningens totalbelopp innefattar alla produkter som Granitop levererar (t ex arbetsytor, diskhoar, blandare, tvålautomater) och tjänster (t ex måttagning, bearbetning av arbetsytor och montering), som är förenade med en konkret beställning av arbetsytor.
 • Orderbeloppet anses vara det belopp som skall betalas, reducerat med det belopp som rabatterats i kampanjen för diskhon (30 % av diskhons ordinarie pris).
 • Erbjudandet gäller endast en gång per beställning,
 • Erbjudandet gäller för en diskho per beställning, men en beställning av ytterligare 15000 kr ger rättighet att köpa en diskho med rabatt. Exempel: en order på 40000 kr ger rätt till att köpa två diskhoar med rabatt.
 • Erbjudandet gäller enbart tillsammans med montage- och måttagningsservice för en arbetsyta.
 • Erbjudandet kan inte kombineras med andra förmåner.
 • Erbjudandet kan inte omvandlas till kontanter eller andra erbjudanden.
 • Erbjudandet gäller för privatpersoner eller för juridiska personer.
 • Erbjudandet gäller beställningar, som har gjorts 2023-08-01 – 2023-09-30, vilka betalas senast 2023-09-30 eller det senare datum som har överenskommits vid beställningen.
 • Granitop reserverar sig för rätten att ändra föreliggande villkor eller att avbryta kampanjen eller ändra den, i enlighet med gällande lag, genom att kunderna delges giltig information på vår websida.
  .

Blanco Silgranit diskhoar – iögonfallande harmoni med stenyta

Diskhoar och köksblandare från Blanco återspeglar perfektion i detaljerna

Att välja diskho