Caesarstone -20%
Läs mer
Att friska upp ditt kök är att investera i din egen lycka!

Att friska upp ditt kök är att investera i din egen lycka!

Dagens designkök produceras i kvalitetsmaterial och tar hänsyn till såväl det specifika rummet som till familjens specifika behov. Att välja den perfekta kombinationen av dörrhandtag, lådor, frontpaneler m m kan ta timmar och kosta tusentals kronor. Ändå kan det efter några år tyckas att allt inte är så perfekt som det kändes i början och att det är helt enkelt dags för en liten uppgradering. Det är inte nödvändigt att ta på sig ett fullskaligt renoveringsprojekt eller börja söka efter nya köksmöbler – oftast är det tillräckligt att byta bänkskivan för att få en ny och unik känsla!

Viscount White kök före och efter

Varje material har sina fördelar och nackdelar och ibland kanske du inte inser dem innan du faktiskt har börjat använda köket. Så det kan visa sig att bänkskivan av rostfritt stål, laminat eller trä som tycktes vara ett bra alternativ i början har förlorat sin ursprungliga glans och utseende. Det betyder inte alltid att det nu är dags för en slitsam och dyr renovering av köket.

Kanske kände du inte till alla alternativ när du gjorde de första valen, kanske du har upptäckt att vätskor som spillts på bänkskivan har skadat trä- eller laminatytan, eller det moderna utseendet i rostfritt stål har fläckar på grund av alla mikroskrapor på ytan. Men om skåp och köksredskap fortfarande är i ett bra skick kan det bara vara rimligt att tänka på att beställa en ny bänkskiva i sten!

Steel Grey granit utekök med grill

En liten färg på väggarna och en ny bänkskiva kan helt ändra ditt köks utseende. Kolla in dessa bilder för att se hur en bänkskiva i sten har gjort mirakel och köket är återigen en älskad samlingsplats för familj och vänner.

Se våra material!

Det bästa alternativet att fräscha upp ditt kök är naturligtvis en ny bänkskiva i sten. Du behöver inte oroa dig för att vätskor sväller upp skarvarna och kanten som ofta händer med laminatbänkskivan och det finns ingen risk för ett sådant slitage som uppstår med användningen av träalternativ. Dessutom finns det så många olika alternativ bland skilda stenmaterial att alla kan hitta någonting för sin egen smak, vare sig det är granit, marmor, kompositsten eller kalksten.

Noble Olympos Mist kök före och efter

Den mest hygieniska ytan är kvartssten

Ett fräscht hem utan större bekymmer

Skötsel av stenskivor

Räkna ut pris!
Noble Concrete Grey