Expertens tips: Så ger du ditt kök ett lyft - GranitopGranitop

Expertens tips: Så ger du ditt kök ett lyft

En helt unik bänkskiva är det perfekta sättet att lyfta ditt kök. 
Men vad ska man tänka på innan köpet?
Här är expertens bästa tips. 
 
Det finns många sätt att ge ditt kök ett lyft. Men ett av de enklaste sätten är att investera i en ny bänkskiva – och ge en känsla av lyx och exklusivitet i bostadens kanske viktigaste rum. På Granitop finns en uppsjö av olika varianter som kan levereras och monteras i ditt hem två veckor efter du genomfört köp. Besök Granitops hemsida om du är ute efter inspiration.

”Sten är ett av de bästa valet”

Men vad ska man tänka på innan man köper en ny bänkskiva? Här är två viktiga punkter:
• Sten är ett av de bästa valen när det kommer till bänkskivor. De tål mer slit när du jobbar i köket och håller rejält mycket längre. Skivorna som säljs på de stora byggvaruhusen är laminat på spånskiva och det räcker med lite oförsiktighet för att skivan ska skadas.
• En bänkskiva i sten kostar mer. Men kom ihåg att den kommer hålla längre och du inte behöver köpa en ny på väldigt många år.
Att köpa en bänkskiva som du måste byta ut snabbt är bortkastade pengar. En bänkskiva ska du vara nöjd med i minst 20 år.

”100 procent nöjda kunder”

Granitop är kända för sina nöjda kunder. Det beror inte minst på den nära kontakten de har med svenskarna som väljer att köpa bänkskivor på deras hemsida.
Vi har bara 100 procent nöjda kunder, vilket är fantastiskt. Det är den bästa marknadsföringen, kundernas glädje även vårt arbete, säger Urmo Jaaska, försäljningschef på Granitop.