Beställning av bänkskiva - Granitop bänkskivor i sten till kök och badrumGranitop

Beställning av bänkskiva

När du har gjort en beställning via vår priskalkylator, e-post eller telefon, kommer vi att kontakta dig och boka tid för mätning i ditt hem. Du kan fatta alla nödvändiga beslut utan att lämna hemmet – våra montörer kommer att visa dig stenprover för att hjälpa dig att välja önskad yta och material. De kommer att svara på alla dina frågor och hjälpa dig att hitta den bästa lösningen för just ditt kök, så att din nya bänkskiva ska bli en fantastisk del av ett vackert hem.

För att kunna ta mått för bänkskivor måste stödjande möbler vara redan monterade. Skåpen skall vara på sin slutgiltiga plats och fastmonterade. Du bör också kontrollera att alla skåp är monterade i linje på exakt samma nivå (i lod). Om monteringen av stödjande möbler är felaktig kommer våra montörer att påpeka åt brister. I allmänhet kommer mätningen att göras inom en vecka efter beställningen. 30 % av priset för bänkskivor skall betalas i förskott, 70 % efter lyckad montering.

Det kommer att ta upp till två veckor från mätningen till monteringen av din nya bänkskiva. Vi kommer komma överens om en lämplig tid med dig. Montörerna placerar stenskivorna på skåpen, ser till att de är i lod, fyller skarvarna, installerar diskbänk och spishäll, men utför inte VVS- eller elarbeten. Du kan låta skickliga specialister göra detta dagen efter, så att limmet/silikonet som använts under monteringen får tid att torka.

Som ett sista steg skulle vi uppskatta lite feedback från dig angående våra tjänster och slutresultatet. Vi tar gärna emot din recension av din nya bänkskiva och bilder till vår hemsida.

Vi kommer få ditt kök gnistra i åratal på bara två veckor!

Be om mer information!